Miért is jó befektetés a reklámajándék?

 

Tudta, hogy az első reklámajándék a 18. században jelent meg, ráadásul egy választási kampány alkalmából, politikai kitűző formájában? 

 

A cégek előszeretettel készíttetnek saját emblémájukkal ellátott, a mindennapokban használatos eszközöket, elsősorban promóció,brandépítés céljából. A reklámajándék egy nagyon jól felépített reklám stratégia eszköze.
A céglogó mindig ott lebeg a szemünk előtt, beleivódik a tudatunkba. Nem csak a terméket használók láthatják nap mint nap a logót, szlogent, hanem a körülötte lévő emberek is. Észrevétlenül terjed a cég híre, ami számos potenciális vásárlót is jelenthet.

 

Ha Ön is szeretne egyedi, kreatív, saját emblémával ellátott reklámajándékot adni leendő vásárlóinak, partnereinek, nézzen körül webáruházunkban! Amennyiben kérdése merülne fel, vagy speciális igényeit szeretné velünk megosztani, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Az alábbiakban olyan reklámajándék ötleteket kínálunk, melyek kitűnnek a szokványos reklámajándékok és promóciós ajándékok küzül. Aki egy ilyen ajándékot kap, ragaszkodni fog hozzá, újból és újból előveszi azt.
A képekre kattintva megnézheti katalógusainkat az egyedi reklámajándék kategóriáról. 
Az egyedülálló ajéndékokról kérje árajánlatunkat!

 

 

 

 

        Egyedi sticker, papírkocka, postit, notesz

 

Ötletes reklámajándék az egyedileg gyártott öntapadós sticker, papírkocka, különleges, egyedi grafikával készített promociós notesz. Kiváló reklámajándék, ha olyan terméket szeretne ajándékozni, mely biztosan örömet szerez annak aki kapja. Sok információt hordoz, jól használható, rendkívül kedvelt.

 

 

 

 

         Tollak katalógus
 

Különleges tollak, hatalmas színválasztékban, akár egyedi klipsszel gyártva.

 

 

 

 

 

 

 

 

         Folyadékos reklámajándékok

 

Meglepő és mutatós promociós ajándék, a folyadékkal töltött résszel rendelkező reklámajándék. Itt a folyadékkal töltött, háttérképpel ellátott részben lebeg, a színes úszó-rész, mely lehet logó, vagy bármilyen elem.

Az ajándéktárgy lehet folyadékos-toll, folydékos-kulcstartó stb...

 

 

 

 

           Mágikus kockák, gömbök

 

Ötletes promociós ajándék a logikai, bűvüs, mágikus-kocka, bűvöskocka, mágikus-gömb, vagy mágikus-lap.

A reklámajándék, egyedi grafikával ellátott termék, mely sok örömet szerez annak aki ilyet kap. Ötletes, ezért több időt tölt el a célközönség azzal, hogy többször kirakja, hajtogassa, majd tovább is adhatja, újabb leendő vásárlókat toborozva. 

 

 

 

            Különleges, exkluzív esernyők

 

Az esős idő közeledtével, remek promóciós ajándék a különleges esernyő. Ha üzletfeleit olyan ajándékkal szeretné meglepni, mely időtálló, exkluzív és valóban használni is tudja és akarja, válasszon különleges esernyőink közül.

 

 

 

 

 

 

Zászlós tollak

 

Ötletes promociós ajándék a zászlós toll. 

A reklámajándék, egyedi grafikával ellátott termék, mely sok örömet szerez annak aki ilyet kap. Ötletes, ezért több időt tölt el a célközönség azzal, hogy nézegesse, így különösen ajánlot akkor, ha gyermekek is vannak a kiválasztott célközönségben.

 

 

NAPTAR

 

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

BOR


REKLÁM ÉDESSÉG


HUNGARICUM


Blogger
Facebook
Twitter
@Dualreklam tweetjei
Pinterest
Flickr
Youtube