A nagy céges karácsonyi ajándék ötlettár

Céges karácsonyi ajándékot keres? Szeretné népszerűsítéssel összekötni az ünnepi hangulatot? Adunk néhány tippet a reklámajándékok kiválasztásához!

Az idei év különösen sok nehézség elé állította az embereket, ezért az ajándékozás idén talán még nagyobb jelentőséggel bír, mint eddig. Egy kedves, szívhez szóló meglepetés a munkavállalóknak, állandó partnereknek vagy egy ötletes reklámajándék a potenciális ügyfeleknek 2022-ben igazán nagy érték.

Nem kell drága ajándéktárgyakban gondolkodnia, szinte bármilyen apróságból remek meglepetés válhat, a lényeg sokkal inkább az üzenet, amit egy ilyen ajándék hordoz magában. Az egyik legfontosabb, hogy hagyjon magának időt a karácsonyi reklámajándék kiválasztására, hiszen a lehetőségek tárháza szinte végtelen, ezért a döntés nem is olyan egyszerű.

Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, melyek talán felkeltik az érdeklődését és segítenek beindítani a fantáziáját:

  • Ajándékozhat olyasmit, ami hasznos lehet a mindennapi munkában, ez lehet például egy karácsonyi köntösbe bújtatott jegyzetfüzet.
  • Választhat olyan meglepetést, ami szebbé varázsolja az év utolsó napjait, ide tartozik minden ünnepi dekoráció; karácsonyfadísz, gyertya.
  • A nyalánkságok szinte elválaszthatatlanok az ünnepléstől, ennek jegyében nagyszerű választás lehet például egy forrócsokoládés ajándékcsomag.
  • A hűvös téli napokra remek választás valami igazán melengető ajándék, egy polár takaró vagy akár egy teás ajándékcsomag is.
  • A karácsonyi hangulat a konyhába is bekúszhat, dönthet olyan, ünnepi díszbe öltöztetett, praktikus ajándék mellett, mint a tortaforma vagy a kínálótál.
  • A céges karácsonyi ajándék, reklámajándék célba veheti a kreativitást, például egy színezhető bevásárlótáska formájában.
  • Akár a gyerkőcöknek is szólhat a meglepetés, számukra remek ötlet lehet egy plüss rénszarvas vagy egy karácsonyi mintájú amőba játék.

Mindemellett természetesen ünnepi hangulatú üdvözlőlapokat, papírtáskákat és ajándékdobozokat is rendelhet tőlünk, hogy a csomagolás is tökéletes legyen.

Fedezze fel katalógusainkat, és ha megtalálta azokat a meglepetéseket, amikkel szeretné szebbé tenni az idei ünnepet, kérje bátran ajánlatunkat. Várjuk megkeresését!