Ha borús az idő, a jókedv megmarad

Esernyők Önnek

Kicsi, nagy, autómata vagy hagyományos? Az esernyő mindig megvéd az időjárás viszontagságaitól!

Milyen esernyőt szeretne?

  • Legyen automata?
  • Esetleg hagyományos?
  • Férjen el a táskájában?
  • Kerüljön rá a logója?
  • Minden igényét tudjuk teljesíteni
Kiváló minőségű manuális és automata esernyők. Nagy szín és formaválaszték. Kifordulás elleni védelem.
Kiváló minőségű manuális és automata esernyők. Nagy szín és formaválaszték. Kifordulás elleni védelem.
Az esernyő véd a nap káros hatásaitól, és anyaga megszűri az UV-sugarakat (UPF50+). Az erős és szélnek ellenálló, dupla anyag nagymértékben csökkenti az ernyő kifordulásának kockázatát.
Emblémázható, akár teljes terjedelemben négy szín color-ral nyomtatott esernyők. Nézze át katalógusunkat, keressen minket kérdéseivel!

Reklám esernyő: válasszon hasznos eszközt a hatékony reklámért!

Ha reklámajándék választás előtt áll, döntsön használati eszköz mellett, és céljait könnyedén elérheti! Az esernyő ideális opció ezen a területen.

Vitathatatlan, hogy napjainkban sokféle alternatíva áll rendelkezésre a reklámajándékok terén. Lassan már csak a vállalkozók fantáziája szabhat határt, sokszor lehet igen kreatív, formabontó ötletekkel is találkozni. Ahhoz, hogy a promóciós termékekkel el lehessen érni a kitűzött célokat, célszerű lehet olyan tárgyakat választani, amiket az emberek gyakran használnak a mindennapokban.

Reklám esernyő

A használati tárgyakkal fennmaradhat a vállalkozás neve, híre

Akik a használati tárgyak mellett teszik le voksukat, biztosak lehetnek abban, hogy vállalkozásukat egyhamar nem felejtik el az emberek. Legyen szó egy kulacsról vagy akár esernyőről, ezek az eszközök nélkülözhetetlennek számítanak, így pedig a hatékony reklám is biztosított.

Egy reklámajándékkal sokszor jobban el lehet érni a kitűzött célokat a marketing terén, mint bármilyen más hirdetéssel vagy videós, képi anyaggal. A használati tárgyakon keresztül sokszor találkozhatnak mások is a cég logójával, nevével, így pedig már később könnyen be tudják azonosítani a vállalkozást.

Reklám esernyő, az ideális választás

A logózható esernyők nagy népszerűségnek örvendenek a reklámajándékok körében. A többség meglátja a kiváló hirdetési lehetőséget a tárgyakon, hiszen az esernyők nyitott felülete meglehetősen nagy, így akár látványosabb méretben is el lehet készíttetni a vállalkozás logóját.

Egy minőségi, strapabíró esernyőre mindig szükség van, így az sem fordulhat elő, hogy a kiegészítő kiválasztásával a cégvezetők tévednének. Az emberek kifejezetten értékelik ezt a gesztust, hiszen így már nem nekik kell esernyőt vásárolni.

Reklám esernyő, ami sokáig tartós marad

Amiatt nem kell aggódni, hogy a logó lekopna vagy sérülne, mert modern technológiával történik a reklámajándékok elkészítése, így az garantálja a kifogástalan, tartós végeredményt.

Az esernyő ideális választás reklámajándéknak, válassza Ön is bátran! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen minket a megadott elérhetőségeinken, készséggel válaszolunk minden érdeklődőnek.