Mindig jó, ha kéznél van

Egyedi klipszes tollak

Ha kéznél van, a figyelmet is felkelti.

Milyen tollakat kínálunk

  • Műanyag testű
  • Fémtestű
  • Elegáns
  • Egyedi klipszes
  • Emblémázott
Behúzható golyóstoll. Szilárd vagy átlátszó műanyag, sima polírozott felület. Nyomógomb és csipesz fém kivitelezési lehetőségek. Blue Jumbo utántöltő.
Csavarható akciós golyóstoll. Szilárd műanyag, átlátszó vagy fémezett anyag, sima polírozott felület. Átlátszó, szatén vagy krómozott fém kivitelben. Blue Jumbo utántöltő.
Behúzható golyóstoll. Szilárd vagy átlátszó műanyag, sima polírozott felület. Nyomógomb és klipsz átlátszó, szatén anyagból vagy krómozott fém opciók. Blue Jumbo utántöltő.
Csavarható akciós golyóstoll. Szilárd műanyag, átlátszó vagy fémezett anyag, sima polírozott felület. Átlátszó, szatén vagy krómozott fém kivitelben. Blue Jumbo utántöltő.
Szinte minden fajta forma és szín elérhető egyedi klipszes tollainknál.

Hogy rendeljen emblémázható tollat?

Az emblémázható toll a reklámajándékok igazi klasszikusa, ami sosem megy ki a divatból. De mire érdemes figyelni a rendelésnél? Ebben fogunk most segíteni!

Ma már meglehetősen sokféle eszközt vethet be, ha szeretné népszerűsíteni vállalkozását, és bár mindig érdemes követni a trendeket, olykor a jól bevált megoldások válnak be a legjobban, és nem is érdemes tovább gondolkodni. Pontosan ilyen a reklámtoll, ami egyszerű, alacsony költségből elkészíthető, mégis meglepően hatékony promóciós ajándék.

emblémázható tollak

A toll olyasmi, amit szívesen fogadnak és használnak az emberek, hisz jó, ha mindig van egy kéznél az íróasztalon, a táskában vagy akár az autóban. Rengeteg féle verzióból válogathat és könnyedén összehangolhatja a vállalkozás arculatával, így válik a tollból egyszerű és nagyszerű, személyre szabott reklámajándék.

Ha logózható tollat választ, elsőként ismerje meg a reklámajándékok címzettjeit. Milyen korúak, neműek, mit tud az érdeklődésükről, a szakmájukról? Milyen típusú tollat használnak vagy szeretnek, milyen stílus illik hozzájuk? Ha nem ismeri a célközönség preferenciáit, válasszon univerzális, visszafogottan elegáns változatot.

Határozza meg, mennyit tud és szeretne költeni a promóciós ajándékokra. Legyen egyszerű nyomógombos toll vagy inkább valami különlegessel szeretne előrukkolni? Milyen minőségben gondolkodik? A műanyag olcsóbb, de kevésbé tartós, mint a fém, és ott vannak a környezetbarát anyagok, melyekkel jó benyomást kelthet a fenntarthatóságra érzékeny ügyfelekben.

Természetesen a logózás kérdésével is érdemes foglalkoznia, ehhez a következőket ajánljuk:

  • Legyen egyszerű: Kerülje a túlzsúfolt vagy bonyolult dizájnt, inkább válasszon rövid, könnyen olvasható feliratot, egyszerű mintát, ami jól látszik a toll szárán.
  • Legyen egyedi: Tüntesse fel a vállalkozása nevét, weboldalát vagy szlogenjét, használjon olyan stílust, ami illeszkedik a vállalkozása arculatához és megkülönbözteti a versenytársaktól.
  • Legyen kreatív: Használjon humoros, inspiráló vagy megható üzeneteket, amik valamilyen érzelmet váltanak ki és egyben kifejezik vállalkozása értékeit, céljait.

Tervezzen kedvére és nézzen szét kínálatunkban, melyben mindent megtalál az időtlen elegancia képviselőitől a méltán népszerű klipszes tollakig!