Testreszabható édesség csomagolások, díszdobozok egyedi grafikával is.
Különleges, egyedi meghökkentő ez az elegáns csokoládé
Apró, különleges, finom meglepetés tej-és ét belga csokiból
Ha különlegességet szeretne, az egyedi szaloncukor jó választás a fenyőre

Reklámédesség, a finom és sikeres marketing eszköz

reklámédesség, reklámcsoki

A reklámédesség az ünnepek idején is az egyik legnagyszerűbb eszköze a márkaépítésnek. Az Ön cégének sikerét is támogatni tudja a minőségi, logózott finomság.

Egy kis finomságot mindenki szívesen szívesen fogad, ez az az ajándék, amivel nem lehet rosszul dönteni. A mutatós csomagolás, az édes ízek örömteli meglepetésnek számítanak minden alkalomra. Még akkor is érdemes a reklámcsokoládé mellett dönteni, ha az nem tartós, hiszen elfogyasztják.

Az édesség csomagolása az alkalomhoz, eseményhez illő módon díszíthető. Kreatív grafikával, a cég nevével, emblémájával lehet ellátni. A húsvéti promócióra éppen úgy készülhet egyedi céges édesség, mint a karácsonyi ajándékozás idejére. Egy doboznyi logózott szaloncukorral például biztosan ki tudja vívni a kollégák, partnerek stb. elismerését.

Édes reklám bármikor

A reklámédességhez nem kell mindig valamilyen alkalmat kapcsolni. Bizonyos céges édességeket állandóan lehet kínálni hotel recepciókon, ügyfél szolgálatokon vagy pedig várótermekben. Ezeknek megvan az az előnye, hogy mindenkihez eljutnak, aki a helyszínen tartózkodik.

A reklámcsokik és cukorkák feltűnő csomagolása és az édesség elfogyasztásának kellemes élménye pozitív érzéseket kelt az emberekben. A pozitív érzések segítenek abban, hogy a márkát és annak termékeit vagy szolgáltatásait értékesebbnek lássák. A régi ügyfelek körében növelheti a bizalmat, az újak körében pedig fel tudja kelteni az érdeklődést.

Döntsön a minőségi finomságok és az igényesen elkészített csomagolás mellett, ha azt szeretné, hogy az üzleti céljai eredményesek legyenek! Az ehető marketing eszközök mindenhol és mindenkor sikert aratnak.

A reklámcsoki és reklámcukorka logóztatása és megrendelése nem jelent kiemelkedő tételt a céges költségvetés számára, de annál nagyobb lesz a haszna. Márkahűséget erősíthet, növelheti az ismertségét és az embereknek is apró örömet tud vele szerezni.

A reklámajándékok beszerzését intézze a mi webshopunkban, de a logózásról is tudunk gondoskodni. Különböző kiszerelésű, egyedileg logózható gyémánt csoki, keksz, táblás csoki, kockacsoki, cukorka szerepel a kínálatunkban. A tájékoztatásunkat kérje a honlapunkon feltüntetett elérhetőségek egyikén!