Az idei december szóljon a környezettudatos reklámajándékokról!

A környezettudatos reklámajándékok ma már nem számítanak újdonságnak. Aki halad a trendekkel és érzékeny a „zöld” igényekre, az listára veszi ezeket az ötleteket.

A karácsonyi reklámajándék minden évben aktuális, de a kiválasztásának szempontjait bővíteni is lehet. A céges ajándék karácsonyra lehet egy doboz bonbon, logózott bögre vagy egy pár kesztyű, amit emblémáztattak. Szintet is léphet és dönthet úgy, hogy mást választ, például reklámajándékot újrahasznosított anyagokból.

Mitől más egy környezetbarát céges ajándék?

Legújabb katalógusunk több oldalt szentelt a környezettudatos ajándékoknak. Az egyik kategóriát azok a termékek jelentik, amiknek a használatával ki lehet váltani a zömében műanyag felhasználásával készült csomagolóanyagokat. A termoszok, bögrék és palackok, étel kínáló tálkák mutatósak, napi használatra alkalmasak és megújuló anyagokból készültek.

A reggeli kávéval töltött bögre mellett a fülhallgató és a jegyzetfüzet is készülhet környezetbarát alapanyagokból és lehet belőle ünnepi ajándék. A munka és a kikapcsolódás világában egyaránt szerephez jutnak a környezeti terhelést csökkentő technológiával és alapanyagokból készült használati tárgyak.

Fokozza az ünnepi hangulatot!

Akár paraffinmentes illatgyertyát, akár fa vagy papír díszeket választ, biztos lehet benne, hogy stílusos és fenntartható ajándékot ad át a kollégáknak. Egyszerű hétköznapi tárgyakról van szó, amiket minden kolléga elővesz, ha itt az ünnep, de csökkentik velük a környezetszennyezést is.

A karácsony ne a mértéktelenségről vagy a pazarlásról szóljon. Legyen az ajándékozás tudatos, de ne nélkülözze az ünnep hangulatát sem. Az idei karácsonyi katalógusunkban nem fog csalódni, ha a környezettudatos, de stílusos ötleteket részesíti előnyben.

Lepje meg a munkahelyi ismerőseit egy dizájnos karácsonyfa dísszel, osszon szét gondosan tervezett, konyhai eszközöket vagy zsebelje be az elismeréseket az asztali kiegészítőkért! Színes, ötletekkel teli és nem utolsósorban fenntartható ajándékokat tartalmazó katalógusunk legyen az idei ajándékozás forrása!