Legújabb hírek

Strandtermékek reklámajándékként! - 2015. 06. 15.

Rekkenő hőség, ragyogó napsütés, gyerekzsivaj, hűsítő vízpermet? Ugye Önnek is a strand jut eszébe ezekről? Itt a nyár, a vakáció és a vízparti programok ideje, melyet mindenki szeret, így strandfelszerelésre is mindenkinek szüksége van, kortól, nemtől, érdeklődéstől függetlenül.

Mi sem lenne alkalmasabb időpont arra, hogy a nyári promóciók idején, a strandtermékeket részesítsük előnyben. Rendeljen Ön is praktikus strand kiegészítőket és reklámozza cégét, szolgáltatásait ezekkel a népszerű darabokkal! Nálunk nem csak megvásárolhatja a szükséges reklámajándékokat, de emblémáztathatja is őket. A legkorszerűbb technológiák segítségével kerül fel a céges logó, szlogen bármilyen méretű, anyagú és formájú reklámajándékra, melyet akár rövid határidővel is vállalunk.

Szerezzen örömet ügyfeleinek, vásárlóinak, céges partnereinek vagy alkalmazottainak emblémázott strandtáskával, strandlabdával, vagy hűtőtáskával! Forduljon hozzánk bizalommal, minden kérdésére készséggel válaszolunk!

Strandtermékek reklámajándékként!

 

Óvoda iskola kezdésre ajáljuk figyelmükbe teljesen egyedi Me-Mo készségfejlesztő termékcsaládunkat - 2010. 08. 24.

A Duál Kft bemutatja legújabb Készségfejlesztő kártya játékát!

Cégünk védnökség alá vonta a készségfejlesztő és kifestő kártyajátékot ezzel a világon teljesen egyedül álló terméket kínálunk!

 Célunk az volt hogy ne csak egyszer használható hamar megunható játékot készítsünk hanem több ízben mindig jó kedvvel viszont némi oda figyeléssel játszható játék legyen .

A játék a kisgyermek számára, a szocializációhoz vezető folyamat része.

A játék során a gyermek sikerélményhez juthat, de megtanulhatja a kudarc elviselését is.

Szülőként fontos a gyerek készségeinek játékos fejlesztése és a szabadidő közös eltöltése.

 A játék kis mérete lehetővé teszi, hogy bárhova magunkkal vigyük, akár utazáshoz is. Mind a doboz, mind pedig a benne lévő kártyalapok időtálló, jó minőségű alapanyagokból készültek.
A gyerekek teljesen önállóan oldhatják meg a feladatokat, sőt megoldásaikat maguk ellenőrizhetik, szükség esetén javíthatják is köszönhetően a jó minőségű anyag felhasználásnak.

 Garantált a sikerélmény, és a kihívás vágy! A játékos logikai gondolkodása folyamatosan nő, észre sem veszi, csak élvezi. Kifejezetten ajánlott kudarctól félő gyerekeknek, illetve sikerorientált gyerekeknél készségfejlesztő játék gyanánt.

 Ezt a típusú kártyajátékot a 3 éves kortól egészen a kis iskolás korig minden gyereknek ajánljuk.

 Bízunk benne ,hogy ön is azon van  ,hogy az új generáció fejlődését támogassa és hamarosan csatlakozik viszonteladói partnereink neves listájához .

Szeptember elsejétől elérhető lesz a  Vízi világ és a Háztáji állatok  kártyajátékok is  amelyek a  Me-Mo termékcsalád részét képezik .  

 

 

 Válságkezelés Marketing költségvetés - 2010. 06. 07.

 

Jelen nehéz gazdasági helyzetben a cégek minél inkább szeretnék csökkenteni költségeiket, kiadásaikat, és ezzel egyenesen arányosan sajnos a forgalom csökkenésére is számítani lehet.
Kimutatások igazolják, hogy az 1929-33.-as gazdasági világválság idején a cégek nagy része amelyik csődbe mentek elsőként a marketing költségek megszorításával kezdték meg a kiadások csökkentését. Reklámra pedig szükség van. A reklám típusa természetesen függ a cég tevékenységi körétől, illetve a célcsoporttól, de minden esetben azok a cégek maradtak talpon, és indultak növekedésnek a világválság befejeződése után, amelyek a kiadásaikat megfelelő módon csökkentették, és megtalálták a számukra leghatékonyabb marketing koncepciót.
 
Ajándékot kapni pedig mindenki szeret.

 

BOR


REKLÁM ÉDESSÉG


HUNGARICUM


Blogger
Facebook
Twitter
@Dualreklam tweetjei
Pinterest
Flickr
Youtube