Irodai reklámajándékok kicsiknek és nagyoknak

Az irodai reklámajándékok jelentik a promóciós meglepetések csúcsát. Ha nem szeretne újítani, de biztosra szeretne menni, döntsön egy toll vagy egy öntapadós jegyzet mellett!

Az irodaszerek mindig hálás reklámajándékot jelentenek. Miért van ez így? Gondoljunk csak bele, hogy milyen használati tárgyakról van szó! Azokat a hétköznapi tárgyakat, amiket a mindennapi tevékenységekhez használunk, bármelyik fiókban, íróasztalon meg lehet találni.  Ez azt jelenti, hogy nem, korosztály, foglalkozás szempontjából nagyon széles közönséget lehet elérni. 

Minden íróasztalon ott lehet a logója!

A céges reklámajándék logózott, feliratozott, céges színekben gyártott használati tárgy, amit rendezvényen lehet osztogatni, kihelyezni ügyfélszolgálatra vagy promócióban eljuttatni minél több emberhez. A jegyzet ideje még nem áldozott le, ezért a jegyzetfüzetek, jegyzettömbök nem fognak érintetlenül ott maradni a pulton. Az irodai munkához gyakran használják, de otthon is mindig jól jön, ha listát kell készíteni a bevásárláshoz vagy üzenetet hagyni a családtagoknak. 

Szintén alapvető kiegészítőnek számítanak az irodában a csipeszek és a felírótáblák. A papírra kinyomtatott adatok, szövegek szem előtt vannak és tartást kapnak a táblára rögzítve. A papírokat tárolni is kell valahol, pontosan erre találták ki a csoportosítható irattartókat, iratmappákat. A mappa, mint reklámajándék szintén olyan használati tárgy, amiből soha nincsen elég.

Ne feledkezzünk meg a legkisebbekről sem. Az iskolások, kisebbek és nagyobbak is tudják mappákban tárolni a füzeteiket, amikben elférnek a vonalzók is. A szép, logózott könyvjelzők a kötelező olvasmányok, a tankönyvek és füzetek megjelölésének dekoratív kiegészítői.

Otthonok, irodák, iskolák lakói és közössége jelenti tehát a szóba jöhető célcsoportot. A megrendelő cégeknek javasoljuk a logózható irodaszerek aktív használatát, ha az a céljuk, hogy hatékony reklámeszközt juttassanak el az emberekhez.

A beszerzést és a logózást is meg tudja rendelni a mi cégünktől. Forduljon bizalommal a kollégáinkhoz, amennyiben további kérdései vannak!