Karácsonyi céges reklámajándékok italozáshoz: elegáns és praktikus!

Nyakunkon a december, érdemes mielőbb beiktatni a céges reklámajándékok megrendelését. Webshopunkban elegáns és praktikus termékeket rendelhet italozáshoz.

Ma már egyre több cég számára természetes, hogy reklámajándékokkal készül a karácsonyi időszakra. Ezek, az általában apró meglepetések adhatók ügyfeleknek, üzleti partnereknek és a dolgozóknak is. Azonban nem mindig könnyű eldönteni hogy mi is legyen a céges ajándék, ha valaki semmiképp sem unalmas, haszontalan dologgal szeretne kedveskedni. 

Érdemes lehet valami olyan terméket vagy termékcsoportot választani, ami valamilyen formában kapcsolódik a cég tevékenységi köréhez. Például egy vendéglátó egységnek, egy borszaküzletnek vagy italboltnak találó ajándékai lehetnek az italozással kapcsolatos termékek, mind a partnerek, az ügyfelek és a dolgozók számára is. 

Egy dekoratív bornyitó vagy sörnyitó nem kerül sokba, mégis hasznos, praktikus és illik a cég arculatához. Ráadásul rengetegféle kapható belőle, az egyszerű, párszáz forintos üvegnyitóktól az elegánsabb, drágább dugóhúzókig. Hasonló megfontolásból lehet jó a poháralátét is, ami a kedvező ára miatt szinte szóróajándékként is tökéletes. 

Ha pedig kiemelt üzleti partnereknek vagy a legjobb dolgozóknak keresi az ideális céges ajándékot, ajánljuk figyelmébe a bortartó állványokat vagy a palackhűtőket. Ezek mindenki számára hasznosak, aki szívesen fogyaszt bort, ugyanakkor egyáltalán nem szokványosak, sőt, kifejezetten elegáns ajándéknak számítanak. 

Cégünk boros kellékek hatalmas választékát kínálja. Vásároljon kedvére Ön is üvegnyitókat vagy állítson össze mindenkinek egy különleges, egyedi boros szettet termékeinkből! Az idő gyorsan telik, nem érdemes sokáig halogatni a reklámajándékok megrendelését, ha nem szeretne lemaradni a céges ajándékok főszezonjáról.  

Tekintse meg termékeinket, és forduljon hozzánk bizalommal, ha kérdése merült fel, akár a kínálattal, akár a vásárlás lebonyolításával kapcsolatban! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén és mindenben segítenek.