Kaspó és sok egyéb termék kertészeti kategóriában

Mi kerüljön az ajándék kaspóba? Természetesen ajándék virágmag keverék, amiből  szép növények fognak növekedni. Kertészeti ajándékokat ajánlunk vásárlóinknak.

Tollat, noteszt vagy kulcstartót logóztatni nem különösebben fantáziadús ötlet, ebben egyetérthetünk. Persze vannak célok, amikhez tökéletesen megfelel egy szép toll.

Mit szólna hozzá, ha egyszerre lenne érdekes és népszerű is a legújabb reklámajándék? Minden korosztálynak tetszeni fog egy olyan promóciós meglepetés vagy köszönő ajándék, ami izgalmas és zöld is. A környezetvédelem fontosságát hangsúlyozhatja és a saját cégét is elkötelezettebbé teheti az ügy mellett, ha kertészeti termékeinkből válogat.

Kertészkedés kicsiben

A termékeink között több fajta ültetőkészletet talál, amik egyszerű növényültetési feladatot jelentenek bárkinek. Egy virágültető készlet mutatós újrahasznosított csomagolásban tartalmazza a virágmagokat, amikhez terméktől függően jár maglabda, biológiailag lebomló virágcserép. Komplett kertészeti szettünk az elkötelezett növényültetőknek ajánlott a legpraktikusabb eszközökből összeállítva.

Egy szép, natúr dobozban helyet kapott  fűszernövény ültető készlet fűszerkaspóval kiegészítve, mindenkinek örömet tud szerezni, ablakpárkányon, konyhapulton is zöldelltethető. A praktikus kiegészítőkről se feledkezzen meg, amik a reklámajándékokat még szerethetőbbekké teszik! A növényjelölő címke vagy a térdpárna kedves tárgyak, amik még nagyobb kedvet szereznek egy kis kertészkedéshez. A tematikus termékekhez sorolhatjuk a madáretetőt is, ami főleg a téli évszakra jelent népszerű választást.

Nem kell ötletes és az aktuális témához passzoló reklámajándékok után kutatnia. Gondoskodtunk arról, hogy színes legyen a termék palettánk, ha hagyományos és kreatív használati tárgyakról van szó.

A webshopunkban a klasszikus reklámajándékok mellett megtalálja azok környezettudatos változatait is. A kertészkedéshez jópofa csomagolást kapott termékeket kínálunk. Logót, egyedi grafikát kaphatnak a termékek, ebben is tudunk segíteni a vásárlóinknak.