Mi legyen az idei karácsonyi reklámajándék?

Hamarosan elérkezik a karácsonyi reklámajándékok ideje. Ilyenkor szinte bármiből lehet meglepetés, csak ünnepi formában kell tálalni.

A december valóságos ünnepi kavalkád, az Adventtől kezdve a Mikuláson át a Karácsonyig és a Szilveszterig bőven van alkalom arra, hogy ajándékozzunk. Mindenki szívesen ad és kap is apró kis kedvességeket vagy éppen praktikus használati tárgyakat.

Céges és ünnepi is legyen az ajándék!

A céges ajándék karácsonyra lehet egy csokornyi, természetbarát alapanyagból készült írószer, hangulatos ajándékdoboz teázáshoz, de akár egy logózott, divatos hátizsák is. A céges ajándékok egyrészt készülhetnek a kollégáknak, azoknak a partnereknek, akikkel év közben együttműködik és szeretné a számukra jelezni, hogy becsüli a munkájukat. Az ünnepi ajándékozásból természetesen nem maradhatnak ki a cég termékeinek vásárlói, a szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek stb. sem.

A célcsoporttól függ, hogy milyen termék felel meg a célnak, de bármi szóba jöhet, ami minőségi és formájában vagy csomagolásában az ünnepeket idézi. Válogasson a katalógusunkból, lapozza végig a honlapunkon közzétett termékkínálatunkat! Biztosíthatjuk, hogy az óriási választékban megtalálja az idei ajándékozás legjobbjait. A kiválasztott termékekre logót, egyedi feliratot tudunk nyomtatni, de akár névreszóló meglepetéseket is készíttethet a még nagyobb siker érdekében.

Az írószerekkel egyszerűen nem lehet melléfogni, a fenyő formájú pendrive vagy a fenyőerdőket idéző jegyzetfüzet is helyet kaphat minden íróasztalon. A prémium forróital csomag hangulatos dobozban melengető téli reggeleket idéz, teával, mézzel és bögrével, karácsonyfadísszel és teatojással. Hasonlóan kedvelt termékek a konyhai kiegészítők a vágódeszkától a kínálón át a szarvasos bortartó állványig. A  hideg idő csak kevés embert tántorít el a kirándulástól. Nekik ajánljuk a prémium minőségű szabadidős kiegészítőket: termoszt, polár felsőt vagy éppen az érintőképernyőn is használható kesztyűt.

Aranyozza be kollégái, vevői, partnerei napját azzal, hogy meglepi őket az Ön által kiválasztott, igényes, karácsonyi céges ajándékokkal decemberben!