Reklámajándék akció: vásároljon tavalyi áron!

2023 elején, január végéig, még tavalyi áron rendelhet reklámajándékokat! Használja ki a lehetőséget és vásároljon be reklámajándékokból akciós áron! 

Az ünnepeknek vége, januárban pedig a legtöbb cégnél egy picit nyugodtabb időszak következik. Azonban érdemes arra törekednie, hogy ebből is kihozza a maximumot, például új promóciókat indítson el vagy akár bepótolja az elmaradt reklámajándék beszerzést

A reklámajándékok főszezonja a december, azonban ebben az amúgy is zsúfolt és az ünnepeket miatt rövidebb hónapban nem mindenkinek van ideje ezzel foglalkozni. Kétségbe esésre nincs ok akkor sem, ha Ön sem kedveskedett az év végén az ügyfeleinek, partnereinek vagy dolgozóinak ilyesmivel, sőt! Cégünk reklámajándék akciót hirdet, melynek keretein belül 2023 január végéig a tavalyi áron vásárolhatja meg a termékeket! 

Az akciós reklámajándékok között minden népszerű terméktípust megtalál, az ügyfeleknek osztogatható apróságoktól kezdve a dolgozóknak vagy partnereknek adható termékekig. Az írószerek és számítástechnikai kiegészítők mellett olyan téli ajándékokat is kínálunk, mint például a termoszok vagy termo bögrék, kesztyűk, sálak, kabátok, pulóverek, mellények vagy a pihe-puha takarók

Érdemes áttekinteni reklámajándék katalógusunkat, mert a választék rendkívül széles és változatos. Biztos lehet benne, hogy nálunk mindenkinek megtalálja az ideális meglepetést, ráadásul most kedvezményes áron! Ha igazán előrelátó szeretne lenni, akár a 2023 év végére szánt reklámajándékokat is beszerezheti most, ezzel pénzt és rengeteg idegeskedést, kapkodást spórolva. 

A reklámajándékok jelentőségét nem szabad félvállról venni. A mondás, miszerint jobb később, mint soha, ebben az esetben is megállja a helyét. Ha az év végén nem volt ideje ezzel foglalkozni, pótolja be mielőbb, és használja ki az ebből adódó kedvezményeket! 

Ha kérdése merült fel a termékekkel vagy a megrendeléssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen segítenek Önnek mindenben.