Reklámajándékok természetjáráshoz stílusosan, zölden

A jó idő mindenkit a természetbe csábít, ehhez pedig a reklámajándékoknak is igazodniuk kell. Válogasson piknikezéshez, kempingezéshez szánt termékeink közül!

A tavasz már nem csak a naptár szerint rajtolt el, hanem saját bőrünkön is érezhetjük, ahogy napról napra melegebbé válik az idő. Ez bizony azt jelenti, hogy elérkezett a szabadtéri programok ideje, újra birtokba vehetjük az erdőket, mezőket, dombokat és hegyeket. Ám amikor belevetjük magunkat a természetbe, szeretjük, ha minden nálunk van, amire szükségünk lehet a kikapcsolódáshoz, ami azt jelenti, hogy a reklámajándékoknak is új szezonja indul.

  • Délutáni séta a közeli parkban? Ehhez alapkellék egy piknikkosár tele minden jóval és egy pikniktakaró, amin kényelmesen elnyúlhatunk, miközben átadjuk magunkat a tavasznak.
  • Ha hosszabb, nehezebbnek ígérkező túrára indulunk, akkor már egy sétabot is jó szolgálatot tehet, és persze kelleni fog egy jó hátizsák, amibe belefér az összes holmink.
  • A kemping eszközök közül a sátor és a hálózsák a legfontosabb, de hasznos társ lehet a kemping lámpa és a praktikus, összecsukható evőeszközöknek, poharaknak is ott a helyük.
  • A maximális komfort a szabadban is jár, ezért a kelléktárból nem hiányozhat a függőágy, amihez csupán két fix pontot kell kiszemelnünk, és kezdődhet is a ringatózás.
  • Bármilyen hosszú programot is tervezünk, fel kell vérteznünk magunkat az erős napsugarakkal szemben, vagyis szükségünk lesz egy napszemüvegre és egy hozzá passzoló tokra.

Ha Ön szerint is ezek a természetjárás legalapvetőbb kellékei, akkor nem is lehet kérdés, hogy ezek közül érdemes reklámajándékokat választania a tavaszi promóciókhoz. Bárhogy dönt, ne feledje az emblémázást, ezzel kapcsolatban pedig érdemes szem előtt tartania, hogy a kevesebb néha több! Nálunk technológiára is szűrhet, így könnyedén igazodni tud ahhoz az emblémázási eljáráshoz, ami korábban már bevált.

Mi tudjuk jól, hogy a stílus a szabadtéri programok esetén is fontos, ezért csupa olyan termék kapott helyet a kínálatunkban, ami praktikusságán felül esztétikai értékét tekintve is kimagasló. Folyamatosan bővül újrahasznosított PET poliészter termékeink választéka, ezekkel pedig még a marketing terén is környezettudatos lehet, így ráadásul potenciális vásárlóinál, partnereinél is szerezhet egy jó pontot.

Böngésszen bátran online katalógusainkban, és ha már tudja, milyen reklámajándékokat vet be tavasszal, lépjen velünk kapcsolatba!